4 ξεχωριστές ιδέες για προσκλητήρια και μπομπονιέρες καλοκαιρινού γάμου

    2 λεπτά ανάγνωση

Οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τα ζευγάρια και όχι άδικα, αφού τους επιτρέπουν να γιορτάσουν αυτή την αξέχαστη μέρα σε εξωτερικό χώρο, την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Ειδικά φέτος, λόγω των περιορισμών των προηγούμενων ετών αναμένεται οι γάμοι να είναι περισσότεροι και πιο λαμπεροί από ποτέ!

Αν, λοιπόν, προγραμματίζετε και εσείς τον γάμο σας για φέτος το καλοκαίρι, θα είστε τώρα στη φάση του ψαξίματος όσον αφορά τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες. Το να επιλέξετε ένα συνεκτικό θέμα και στα δύο είναι ένας καλαίσθητος τρόπος να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη ατμόσφαιρα που θα αποτυπώνει το στυλ σας.

Ποια είναι, όμως, τα πιο ταιριαστά μοτίβα για προσκλητήρια γάμου και μπομπονιέρες γάμου το καλοκαίρι του 2022; Ας τα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

Θάλασσα

Προσκλητήρια μπομπονιέρες Θάλασσα

Δεν υπάρχει φυσικά πιο καλοκαιρινό μοτίβο από τη θάλασσα και μπορείτε να το εντάξετε στις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια του γάμου σας με ξεχωριστό τρόπο. Το άσπρο και το γαλάζιο/μπλε θα έχουν την τιμητική τους στο προσκλητήριο και θα αποτυπώνουν με λιτό τρόπο τη μαγεία του καλοκαιριού.

Στη μπομπονιέρα έχετε αρκετές επιλογές ως προς το σχέδιό της, καθώς μπορεί να είναι πουγκί, αρωματικό χώρου ή κουτάκι. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι κορδέλες και κάθε στοιχείο, όπως π.χ. αν υπάρχει κάποια εκτύπωση, θα είναι σε μπλε και λευκό χρώμα, συμβολίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι.

Μπλε floral

Μπλε φλοράλ μπομπονιέρες

Το floral είναι ένα αγαπημένο θέμα για τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες γάμου και μπορείτε με έξυπνο τρόπο να το συνδυάσετε με τα χρώματα του καλοκαιριού. Έτσι, μπορείτε να έχετε ως theme τα μπλε λουλούδια, είτε αυτά είναι λουλούδια του αγρού είτε πιο αριστοκρατικά λουλούδια, όπως οι παιώνιες και τα τριαντάφυλλα.

Τα λουλούδια αυτά θα στολίζουν και θα ομορφαίνουν με τον καλύτερο τρόπο τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες σε μια πρωτότυπη σύνθεση.

Χρυσό της άμμου με macrame

Μπομπονιέρα Προσκλητήριο Χρυσό της άμμου με macrame

Βεβαίως, μπορείτε να ξεφύγετε εντελώς από το γαλάζιο και να επικεντρωθείτε σε μια εξίσου καλοκαιρινή και minimal απόχρωση. Το χρώμα της άμμου ταιριάζει σε διαφόρων ειδών γάμους και σας δίνει ευελιξία στη διακόσμηση σε πιο γήινα χρώματα.

Ένα προσκλητήριο σε αυτό το χρώμα με λευκές πινελιές είναι απόλυτα καλοκαιρινό και boho. Συνδυασμένο με macrame που μπορεί να μπει και στη μπομπονιέρα αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα που δεν θα δείτε σε πολλούς γάμους.

Ελιά

Προσκλητήριο Ελιά

Η ελιά είναι συνυφασμένη απόλυτα με το καλοκαίρι στην Ελλάδα και όχι άδικα, αφού είναι συνδεδεμένη στο μυαλό μας με τον ήλιο σε κάθε άκρη της χώρας μας. Είναι ένα υπέροχο θέμα για τους γάμους διαχρονικά, αναδεικνύοντας μια λιτή και αρχοντική αισθητική.

Την ελιά μπορείτε να την εντάξετε στα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες με διάφορους τρόπους. Από κλαδί ελιάς μέχρι φύλλα και ολόκληρο δέντρο, σε διάφορα χρώματα, όπως πράσινο, γκρι, ασημί και χρυσό, η επιλογή έχει να κάνει με τις αισθητικές σας προτιμήσεις και τον υπόλοιπο στολισμό του γάμου.

Βρείτε στο perfectmoments.gr τις ωραιότερες μπομπονιέρες και προσκλητήρια για τον καλοκαιρινό σας γάμο που θα κλέψουν τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας!

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites