Όροι χρήσης & Πολιτική Απορρήτου του Eventually.gr

 • Home
 • Όροι χρήσης & Πολιτική Απορρήτου του Eventually.gr

Όροι χρήσης & Πολιτική Απορρήτου του Eventually.gr

Οι παρακάτω όροι περιγράφουν τους όρους χρήσης του eventually.gr. Οι παρόντες όροι ισχύουν για όλους τους ιστότοπους και τις εφαρμογές για κινητές συσκευές που ανήκουν και διαχειριζόμαστε εμείς συμπεριλαμβανομένων των σελίδων μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 1. Αποδοχή των Όρων

Με τη χρήση ή την πρόσβαση σας στον ιστότοπο μας, επιβεβαιώνετε ότι συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας, οι οποίοι ενσωματώνονται στο παρόν με παραπομπή.

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να αλλάξουμε, να τροποποιήσουμε, να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε τμήματα αυτών των Όρων ανά πάσα στιγμή και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τέτοιες τροποποιήσεις ή αναθεωρήσεις. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά τους Όρους επειδή τυχόν αλλαγές θα είναι δεσμευτικές για εσάς. Συνεχίζοντας την πρόσβαση μετά την έναρξη ισχύος αυτών των αναθεωρήσεων, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους αναθεωρημένους Όρους.

 1. Οι Υπηρεσίες και οι Χρήστες των Υπηρεσιών

 

Μέσω των Υπηρεσιών μας προσφέρουμε μια καινοτόμο κοινότητα για τη βιομηχανία των εκδηλώσεων, του γάμου, τους μέλλοντες γονείς, τα εταιρικά πάρτυ και για άλλα σημαντικά γεγονότα της ζωής. Οι χρήστες των Υπηρεσιών μας περιλαμβάνουν μεμονωμένους χρήστες, όπως υποψήφιες νύφες και γαμπρούς, νεόνυμφους, καλεσμένους γάμου, άτομα που φιλοξενούν μια εκδήλωση, μαμάδες, στελέχη εταιριών και μελλοντικούς γονείς (συλλογικά, «Μέλη») και εταιρείες και άλλα τρίτα μέρη που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τις εκδηλώσεις (συλλογικά, «Πωλητές») (όλα τα παραπάνω, συμπεριλαμβανομένων των Μελών και των Πωλητών, αναφέρονται συλλογικά, εδώ ως «Χρήστες»). Ορισμένοι τομείς των Υπηρεσιών ενδέχεται να παρέχουν ένα μέρος για τα Μέλη να αλληλεπιδρούν με τους Πωλητές πχ με την χρήση του τηλεφώνου τους ή πατώντας το link του δικούς του ιστότοπου. 

 

 1. Είμαστε ένας ουδέτερος χώρος

Ως Χρήστης, αναγνωρίζετε ότι δεν είμαστε πάροχος προϊόντων ή υπηρεσιών, προμηθευτής ή αντιπρόσωπος οποιουδήποτε Προμηθευτή. Εμείς λειτουργούμε αποκλειστικά ως ουδέτερος χώρος και ψηφιακό τόπο συγκέντρωσης όπου οι Χρήστες μπορούν να συνδεθούν για συγκεκριμένους τύπους υπηρεσιών ή προϊόντων με αντίστοιχους πωλητές. Δεν συμμετέχουμε στην πραγματική συναλλαγή μεταξύ των Χρηστών & των Πωλητών. Ως αποτέλεσμα, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σχετικά με την ύπαρξη, την ποιότητα, την ακρίβεια, την ασφάλεια ή τη νομιμότητα των συναλλαγών που πραγματοποιούνται από εσάς & τους πωλητές. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο της ικανότητας των Πωλητών να παρέχουν αντικείμενα ή να εκτελούν υπηρεσίες ή την ικανότητα των Μελών να πληρώνουν για οποιαδήποτε αγαθά και υπηρεσίες.

 

 1. Πολιτική κατά των διακρίσεων

Θέλουμε όλοι οι Χρήστες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και να συμπεριλαμβάνονται ως χρήστες του ιστότοπού μας. Συνεπώς, απαγορεύουμε τις διακρίσεις σε βάρος χρηστών, επισκεπτών ή των αντιπροσώπων μας (όπως ορίζονται παρακάτω) με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική καταγωγή, την καταγωγή, την αναπηρία, την οικογενειακή κατάσταση, την οικογένεια, την κατάσταση εγκυμοσύνης, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου, την έκφραση φύλου, την ηλικία ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό που προστατεύεται από την ισχύουσα ομοσπονδιακή, περιφερειακή, πολιτειακή ή τοπική νομοθεσία. Αυτή η διάκριση περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται, την άρνηση παροχής ή αποδοχής υπηρεσιών ή οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά που λαμβάνει ακατάλληλα υπόψη αυτά τα χαρακτηριστικά. Αυτή η απαγόρευση ισχύει για τη δημοσίευση περιεχομένου που εισάγει διακρίσεις, όπως κριτικές ή αναρτήσεις φόρουμ, στον ιστότοπό και τις κοινωνικές σελίδες δικτύωσής μας. Κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, θα λάβουμε μέτρα για την επιβολή αυτής της πολιτικής, έως και την αναστολή από τις Υπηρεσίες μας εκείνων των Πωλητών και των Μελών που παραβιάζουν αυτήν την πολιτική. Εάν αντιμετωπίζετε διακρίσεις με οποιοδήποτε Μέλος ή Προμηθευτή, επικοινωνήστε με την υποστήριξη στη διεύθυνση partners@eventually.gr, με θέμα «Πολιτική κατά των διακρίσεων», ώστε να μπορέσουμε να διερευνήσουμε και να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε την πρόσβαση οποιουδήποτε Χρήστη στις Υπηρεσίες και να ακυρώσουμε τη σύμβαση οποιουδήποτε Πωλητή για παραβίαση αυτών των κανόνων ή που εμπλέκεται σε προσβλητική και επιζήμια συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένης της συμπεριφοράς που σοκάρει, προσβάλλει ή προσβάλλει την κοινότητα και τα δημόσια ήθη και ευπρέπεια, κάνοντας ρατσιστικά, μεροληπτικά ή προσβλητικά σχόλια για τις περιουσίες μας και αλλού ή κάνοντας ενέργειες που θα τείνουν να αντανακλούν άσχημα σε εμάς.

 

 1. Λογαριασμοί, κωδικοί πρόσβασης και ασφάλεια

 

 Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπου, ενδέχεται να σας ζητηθεί να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Συμφωνείτε να παρέχετε αληθείς, ακριβείς, τρέχουσες και πλήρεις πληροφορίες για τον εαυτό σας, όπως ζητείται από την ισχύουσα φόρμα εγγραφής ή σύνδεσης, και είστε υπεύθυνοι για την ενημέρωση αυτών των πληροφοριών. Επιπλέον, ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπου ενδέχεται να είναι διαθέσιμες μόνο στους εγγεγραμμένους Χρήστες μας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Είστε υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα όταν η πρόσβαση στις λειτουργίες γίνεται μέσω του λογαριασμού σας, είτε είναι εξουσιοδοτημένη από εσάς είτε όχι.

 

Επομένως, εάν δημιουργήσετε λογαριασμό, φροντίστε να προστατεύσετε την εμπιστευτικότητα του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού σας. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά προκύψει από την αδυναμία σας να προστατεύσετε τον κωδικό πρόσβασης ή τις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

 1. Απόρρητο

Ακολουθεί μια σύνοψη της συλλογής και χρήσης των «προσωπικών πληροφοριών» σχετικά με τους επισκέπτες των χρηστών σε σχέση με τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας για κινητά που συνδέονται σε αυτήν τη σελίδα. Αυτή η περίληψη χρησιμοποιεί τη λέξη “Υπηρεσίες” για να αναφέρεται στις εφαρμογές και σε αυτούς τους ιστότοπους.

 

Κατηγορίες πληροφοριών που συλλέγονται:

 • Πληροφορίες επικοινωνίας και εγγραφής λογαριασμού, π.χ. όνομα, διεύθυνση email, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ασύρματης συσκευής, όνομα χρήστη λογαριασμού και κωδικός πρόσβασης
 • Δημογραφικές και στατιστικές πληροφορίες, π.χ. φύλο, ενδιαφέροντα, πληροφορίες για τον τρόπο ζωής και χόμπι
 • Περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες, π.χ. φωτογραφίες, βίντεο, ήχος, πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις σας, οποιαδήποτε πληροφορία υποβάλλετε σε δημόσια φόρουμ ή πίνακες μηνυμάτων, κριτικές που αφήνετε για προμηθευτές και σχόλια ή μαρτυρίες που παρέχετε για τις Υπηρεσίες μας
 • Πληροφορίες εξυπηρέτησης πελατών, π.χ. ερωτήσεις και άλλα μηνύματα που μας απευθύνετε απευθείας μέσω ηλεκτρονικών φορμών, μέσω email, μέσω τηλεφώνου ή ταχυδρομικώς.
 • Πληροφορίες έρευνας ή κληρώσεων, π.χ. εάν συμμετέχετε σε έρευνα ή κληρώσεις, συλλέγουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για να συμμετάσχετε (όπως στοιχεία επικοινωνίας) και να κάνετε χρήση του βραβείου σας
 • Πληροφορίες σχετικά με άλλους, π.χ. εάν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο “πείτε σε έναν φίλο σας για εμάς” (ή παρόμοια δυνατότητα) που σας επιτρέπει να στείλετε πληροφορίες σε άλλο άτομο ή να το προσκαλέσετε να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση, ιστότοπο ή άλλη ιδιοκτησία, ή να συμπεριλάβουμε τις πληροφορίες τους στα προϊόντα μας ως μέρος της εμπειρίας σας στον προγραμματισμό του event σας (για παράδειγμα, για να μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις αποθήκευσης της ημερομηνίας που θα διεξαχθεί η εκδήλωση) θα συλλέξουμε, τουλάχιστον, την διεύθυνση email του παραλήπτη. ή, εάν μας παρέχετε πληροφορίες σχετικά με άλλα άτομα που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις σας (όπως ο αρραβωνιαστικός, ο σύντροφός σας, ο συνάδελφός σας ή οι καλεσμένοι σας). Παρέχοντας αυτές τις πληροφορίες, δηλώνετε ότι είστε εξουσιοδοτημένοι να τις παρέχετε:
 • Πληροφορίες συσκευής και αναγνωριστικά, π.χ. διεύθυνση IP. τύπος και γλώσσα προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα,Τύπος συσκευής, χαρακτηριστικά λογισμικού και μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής, διαφήμισης, cookie,

δεδομένα σύνδεσης και χρήσης, π.χ. πληροφορίες σχετικά με αρχεία που κατεβάζετε, ονόματα τομέα, σελίδες προορισμού, δραστηριότητα περιήγησης, περιεχόμενο ή διαφημίσεις που προβλήθηκαν και κάνατε κλικ, ημερομηνίες και ώρες πρόσβασης, σελίδες που προβλήθηκαν, φόρμες που συμπληρώνετε ή μερικώς, όρους αναζήτησης, μεταφορτώσεις ή λήψεις, είτε ανοίγετε ένα email και την αλληλεπίδρασή σας με περιεχόμενο, χρόνους πρόσβασης, αρχεία καταγραφής σφαλμάτων και άλλες παρόμοιες πληροφορίες.

 • Γεωγραφική τοποθεσία, π.χ. πόλη, χώρα και ταχυδρομικό κώδικα που σχετίζεται με τη διεύθυνση IP σας ή προέρχεται από τριγωνοποίηση Wi-Fi. και, με την άδειά σας, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις της φορητής συσκευής σας και ακριβείς πληροφορίες γεωγραφικής θέσης από τη λειτουργικότητα που βασίζεται σε GPS στις κινητές συσκευές σας
 • Πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, π.χ., εάν έχετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες μέσω σύνδεσης τρίτου μέρους ή μέσω σύνδεσης, ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες που παρέχετε σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τη λίστα φίλων, τη φωτογραφία, το φύλο, την τοποθεσία σας , και την τρέχουσα πόλη και πληροφορίες που μας παρέχετε απευθείας μέσω των σελίδων μας σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και blogging (π.χ. Facebook, Instagram, Pinterest, Linkedin, WordPress και Twitter)
 • Άλλες πληροφορίες, π.χ. οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που επιλέγετε να μας παρέχετε απευθείας σε σχέση με τη χρήση των Υπηρεσιών από εσάς

 

Σκοπός χρήσης

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να :  

 

 • Επικοινωνήσουμε μαζί σας 
 • Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας 
 • Προσωποποιήσουμε την εμπειρία χρήσης σας 
 • Διασφαλίσουμε τους χρήστες και τις υπηρεσίες μας 
 • Αναγνωρίσουμε και να προλάβουμε κάποια απάτη 
 • Υπερασπιστούμε τα νομικά μας δικαιώματα 
 • Συμμορφωθούμε με τον νόμο 

Η Πολιτική Απορρήτου μας, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις πληροφορίες που μας παρέχετε όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο & τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μας. Κατανοείτε ότι μέσω της χρήσης των Υπηρεσιών συναινείτε στη συλλογή και χρήση (όπως ορίζεται στην Πολιτική Απορρήτου) αυτών των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας και χρήσης από εμάς. 

 1. Κανόνες χρήσης των Υπηρεσιών

 

Πρέπει να συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους και τις συμβατικές υποχρεώσεις όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες. Κατά τη χρήση των Υπηρεσιών, συμφωνείτε επίσης να συμμορφώνεστε με τους κανόνες που περιγράφονται παρακάτω.

 

Χρήστες των Υπηρεσιών

 

Ως Χρήστης των Υπηρεσιών, συμφωνείτε ρητά να μην:

 • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο όνομα άλλου ατόμου ή οντότητας, δημιουργήστε περισσότερους από έναν λογαριασμούς, χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό άλλου ή μιμηθείτε άλλο άτομο ή οντότητα.
 • Χρησιμοποιήστε τις Υπηρεσίες για οποιονδήποτε σκοπό που είναι παράνομος ή απαγορεύεται από τους παρόντες Όρους ή για να ζητήσετε την εκτέλεση οποιασδήποτε παράνομης δραστηριότητας ή άλλης δραστηριότητας που παραβιάζει τα δικαιώματά μας ή τα δικαιώματα άλλων.
 • Περιορίσετε ή εμποδίσετε άλλους Χρήστες να χρησιμοποιούν και να απολαμβάνουν τις Υπηρεσίες.
 • Συλλέξει πληροφορίες από τις Υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο λογισμικού (συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της χρήσης ρομπότ ή παρόμοιων μέσων) ή χειροκίνητα σε μαζική βάση. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, πληροφορίες σχετικά με άλλους Χρήστες των Υπηρεσιών και πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προωθήσεις που είναι διαθέσιμες στις ή μέσω των Υπηρεσιών.
 • Παρακάμψετε τις Υπηρεσίες ή τα συστήματά μας για να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε οποιεσδήποτε περιοχές των Υπηρεσιών ή σε οποιαδήποτε άλλα συστήματα ή δίκτυα που συνδέονται με τις Υπηρεσίες ή σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις ή μέσω των Υπηρεσιών που δεν προορίζονται για πρόσβαση από εσάς, με πειρατεία, «εξόρυξη κωδικού πρόσβασης» ή οποιοδήποτε άλλο παράνομο μέσο,
 • Λάβετε οποιαδήποτε ενέργεια που επιβάλλει αδικαιολόγητο ή δυσανάλογα μεγάλο φορτίο στην υποδομή των Υπηρεσιών ή των συστημάτων ή των δικτύων μας ή οποιωνδήποτε συστημάτων ή δικτύων που συνδέονται με τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του “spamming” τις Υπηρεσίες με αιτήματα.
 • Να χειραγωγήσετε ή να πλαστογραφήσετε αναγνωριστικά για να συγκαλύπτουμε την προέλευση οποιωνδήποτε πληροφοριών που δημοσιεύονται στις Υπηρεσίες ή παρέχονται με άλλο τρόπο σε εμάς ή στους υπαλλήλους μας.
 • Χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για την προώθηση ανεπιθύμητων μηνυμάτων, αλυσιδωτών επιστολών ή άλλων αυτόκλητων επικοινωνιών. ή
 • Συμμετέχετε σε τακτικές ή κατευθύνετε ή ενθαρρύνετε άλλους να προσπαθήσουν να παρακάμψουν τις Υπηρεσίες ή τα συστήματά μας για να αποφύγετε τη συμμόρφωση με οποιαδήποτε από τις ισχύουσες πολιτικές μας, συμπεριλαμβανομένων αυτών των Όρων, την καταβολή ισχύων τελών ή τη συμμόρφωση με άλλες συμβατικές υποχρεώσεις, εάν υπάρχουν.

 

Εάν είστε Πωλητής, συμφωνείτε περαιτέρω ρητά να μην:

 • Παραβιάζετε τυχόν ισχύοντες εσωτερικούς και διεθνείς νόμους, καταστατικά, διατάγματα και κανονισμούς σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών και την καταχώριση, την αποστολή, την μεταφορά και την υποβολή προσφορών για αποστολή και μεταφορά αντικειμένων.
 • Συμπεριλάβετε διαφημιστικό κείμενο ή εγκρίσεις στο όνομα της βιτρίνας ή στις φωτογραφίες σας.
 • Αποθαρρύνετε, είτε μέσω των Υπηρεσιών είτε με άλλο τρόπο, οποιοδήποτε Μέλος να προσλαμβάνει άλλους Προμηθευτές των Υπηρεσιών.
 • Εξάγετε δυνητικούς πελάτες μελη (δηλαδή, λήψη δυνητικών πελατών μελών που σας παρέχονται και μεταφορά τους σε άλλους που δεν είναι Προμηθευτές των Υπηρεσιών).

 

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε την πρόσβαση οποιουδήποτε Χρήστη στις Υπηρεσίες ή/και να ακυρώσουμε τη σύμβαση οποιουδήποτε Χρήστη που παραβιάζει αυτούς τους κανόνες.

 

 1. Κουπόνια & Εκπτώσεις

 

Ενδέχεται να σας επιτρέψουμε να λαμβάνετε διαφημιστικά κουπόνια (“κουπόνια”) ή άλλες προσφορές ή εκπτώσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αγορά αγαθών και υπηρεσιών από εμάς ή τρίτους (“Πωλητές κουπονιών”). Πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις ενδέχεται να περιλαμβάνονται σε κάθε Κουπόνι ή Έκπτωση. Οποιαδήποτε παραβίαση των όρων και προϋποθέσεων θα ακυρώσει την Έκπτωση του Κουπονιού. Δεν φέρουμε ευθύνη για χαμένα ή κλεμμένα κουπόνια. Τα κουπόνια ή οι εκπτώσεις δεν εξαργυρώνονται με μετρητά. Μόνο ένα κουπόνι ή έκπτωση ανά εξαργύρωση. Ένα κουπόνι ή έκπτωση ακυρώνεται αυτόματα εάν απαγορεύεται από το νόμο. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι ενδέχεται να σταματήσουμε (μόνιμα ή προσωρινά) να παρέχουμε τα Κουπόνια ή τις Εκπτώσεις σε εσάς ή στους χρήστες γενικά κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, χωρίς προηγούμενη ειδοποίησή σας.

 

 1. Τέλη & Πληρωμές

 

Μέλη: Δεν υπάρχουν χρεώσεις για τα Μέλη για την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου και των Υπηρεσίες μας.

 

Πωλητές: Οι πωλητές που συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε χρεώσεις, για την προβολή τους μέσω του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας στον ιστοτοπο και τις κοινωνικές σελίδες δικτύωσης μας, υποχρεούνται να καταβάλλουν το χρηματικό ποσό που θα ορίζεται, κατά περίπτωση, από την σύναψη συμβολαίου μεταξύ του eventually.gr και του πωλητή.

 

Προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε τις Υπηρεσίες, δοκιμάζουμε συνεχώς νέες πρωτοβουλίες και προσφορές προϊόντων και ενδέχεται να αλλάξουμε τη λειτουργία των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της σειράς και του τρόπου με τον οποίο εμφανίζονται οι διαφημίσεις σε αυτές, του τρόπου που παρέχονται οι υπηρεσίες και του τρόπου με τον οποίο οι νέοι πωλητές χρεώνονται για τις υπηρεσίες. Συμφωνείτε ότι μπορούμε να δοκιμάσουμε, να εφαρμόσουμε, να αφαιρέσουμε ή να τροποποιήσουμε χαρακτηριστικά στις Υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

 1. Συνδεδεμένοι ιστότοποι

Οι Υπηρεσίες μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ή προς τρίτους πωλητές προϊόντων και υπηρεσιών. Τέτοιοι σύνδεσμοι παρέχονται μόνο για δική σας διευκόλυνση. Έχετε πρόσβαση σε τέτοιους συνδέσμους με δική σας ευθύνη. Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο οποιωνδήποτε τέτοιων ιστότοπων ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που πωλούνται σε αυτούς Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη διαθεσιμότητα ή την ακρίβεια του περιεχομένου σε τέτοιους ιστότοπους. Όταν επισκέπτεστε έναν συνδεδεμένο ιστότοπο, θα πρέπει να διαβάσετε τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου που διέπουν τον συγκεκριμένο συνδεδεμένο ιστότοπο.

 

 1. Αναστολή ή Τερματισμός Πρόσβασης

 

 

 

Εκτός από τους λόγους που προσδιορίζονται ήδη στους παρόντες Όρους, το eventually.gr μπορεί να αναστείλει προσωρινά ή να τερματίσει οριστικά τη συνδρομή σας και/ή να απενεργοποιήσει την πρόσβαση ενός Πωλητή/ Μέλους του eventually.gr στις Υπηρεσίες εάν προβεί σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων και χωρίς να περιορίζεται σε: (α) εμπλοκή σε οποιαδήποτε Τακτική Παράκαμψης ή άλλης παραβίασης αυτών των Όρων, (β) παραποίηση συμβάντων, πληροφοριών πελατών, κριτικές ή τεχνητή διόγκωση βαθμολογιών, (γ) ανάρτηση στοιχείων επικοινωνίας (π.χ. σύνδεσμοι και διευθύνσεις URL ιστότοπου, σύνδεσμοι και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμούς τηλεφώνου) στο προφίλ του μέλους ή του πωλητή (δ) παρόμοιες ενέργειες που αποσκοπούν στην παραβίαση των Όρων.

Εάν είστε Πωλητής, συμφωνείτε ότι το eventually.gr μπορεί να προβεί σε ορισμένες ενέργειες που κρίνει κατάλληλες και περιλαμβάνουν τη δημοσίευση μιας κριτικής από ένα μέλος, την αναστολή χρήσης του eventually.gr ή οποιασδήποτε από τις Υπηρεσίες αν κρίνει την ακαταλληλότητά σας & την παράβασή των όρων χρήσης από εσάς.

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας

 

 Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτούς τους Όρους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο partners@eventually.gr.

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites