Mobile Van Bar – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του Rolatop για αυτήν τη νέα τάση;

    4 λεπτά ανάγνωση

Τα Mobile Van Bars είναι μια νέα τάση στη βιομηχανία των μπαρ που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Αυτά τα μοναδικά μπαρ σε 4 τροχούς φιλοξενούνται σε διάφορες εκδηλώσεις όπως φεστιβάλ, γάμους, βαπτίσεις και πάρτυ και ταξιδεύουν όπου και εσείς!

Εμείς γνωρίσαμε τον Αντρέα Μπότσαρη, ιδιοκτήτη του Rolatop Custom Van και μάθαμε γιατί ο κόσμος επιλέγει αυτήν τη νέα τάση στα events & σε ποια events αποτελεί μία ιδανική υπηρεσία!

Mobile Van Bars - Rolatop

Λίγα λόγια για τον καλεσμένο μας…

Ο Ανδρέας Μπότσαρης, είναι λάτρης της Αμερικάνικης vintage κουλτούρας & American Whiskey expert & ;έτσι αποφάσισε να συνδυάσει αυτή του την αγάπη με την εξειδίκευσή του ως bartender, δημιουργώντας το Rolatop Van Bar!

Η διαδρομή του ξεκίνησε από το Grand Resort στο Λαγονήσι όπου μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας δραστηροποιήθηκε ταυτόχρονα και στα θεματικά πάρτυ. Παράλληλα, δημιούργησε το bourboncompanion club κυρίως για limited edition whiskeys, ενώ παραδίδει σεμινάρια & workshop bartending.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία του, τόσο στην εστίαση όσο και στον κλάδο των εκδηλώσεων, η Rolatop ήταν φυσικό επακόλουθο να είναι ένα ακόμα επιτυχημένο project, με ευχαριστημένους πελάτες, διοργανωτές & παρευρισκόμενους σε κάθε εκδήλωση!

Αντρέα, πες μας περισσότερα για τη νέα τάση των events που λέγεται Mobile Van Bars:

Τα κινητά μπαρ ή αλλιώς mobile bars είναι αυτό ακριβώς που ακούγεται: φορητά, πλήρως εξοπλισμένα bars, σε 4 τροχούς που φέρνουν το πάρτυ όπου θέλουν οι διοργανωτές του. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν οργανώνετε ένα πάρτυ ή τη δεξίωση του γάμου σας σε έναν χώρο που δεν είναι ρητά σχεδιασμένος για μεγάλες εκδηλώσεις, όπως ένα πάρκο, μία παραλία, ένας πεζόδρομος ή η αυλή του σπιτιού σας. Εάν το πάρτυ λαμβάνει χώρα σε έναν χώρο εκδηλώσεων, μπορεί να είναι εξοπλισμένος για να χειριστεί όλη την εμπειρία του ποτού & των finger food για εσάς, αλλά για όσους θέλουν μία ξεχωριστή εμπειρία bartending στο πάρτυ ή τον γάμο τους, η ύπαρξη ενός Mobile Van Bar για τη συνεχή παροχή απλών & εξειδικευμένων ποτών, καθώς και συμπληρωματικών εδεσμάτων στο πάρτυ, είναι κάτι που πρέπει τουλάχιστον να εξερευνήσουν.

Mobile Van Bars - Rolatop

Τα Mobile Van Bar μπορούν να πάνε οπουδήποτε και επειδή δεν συνδέονται με ένα συγκεκριμένο menu κλασικών αλκοολούχων ποτών, η εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν είναι εξατομικευμένη για τις απαιτήσεις της κάθε εκδήλωσης ή των διοργανωτών. Οι ιδιοκτήτες των Van Bars πρέπει να είναι καταξιωμένοι μπάρμαν ώστε να μπορούν να παράγουν μοναδικά κοκτέιλ για κάθε περίσταση.

Συνόψισέ μας λοιπόν γιατί να προσλάβει κάποιος ένα Mobile Van Bar:

Signature drinks για τη μεγάλη μέρα

Αν είστε λάτρης των Cocktails τα mobile van bars μπορούν να προμηθεύσουν την εκδήλωσή σας με signature drinks της επιλογής σας.

Το Rolatop Custom Van εξειδικεύεται στη δημιουργία cocktails, all time classic & alternatives, ενώ είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει για τη κατάλληλη λίστα ποτών ώστε να είναι πλήρης, εντός προϋπολογισμού & προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εκάστοτε εκδήλωσης.

Ευελιξία ως προς το μέρος της εκδήλωσης

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της ενοικίασης φορητού μπαρ είναι ότι μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Έτσι, αν θέλετε να κάνετε γενέθλια στην παραλία ή έναν γάμο στην αυλή μιας ενοικιαζόμενης βίλας, η επιλογή του mobile bar συνδυάζεται τέλεια με το περιβάλλον που έχετε επιλέξει και απογειώνει το πάρτυ!

Δεν είναι μόνο τα αλκοολούχα ποτά – ποτά

Υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις, όπως βαπτίσεις ή team bonding εκδηλώσεις, όπου ένα μπαρ που σερβίρει μόνο μη αλκοολούχα ποτά, όπως δροσιστικά alcohol free cocktails, είναι απαίτηση – και οι μέρες με τα βαρετά ανθρακούχα ποτά είναι ευτυχώς παρελθόν. Για τις χειμερινές σας εκδηλώσεις, ειδικά αν είναι υπαίθριες, τα ζεστά cocktails είναι ιδανικά για να κρατούν τους καλεσμένους σας ζεστούς.

Σε ποια είδη εκδηλώσεων  είναι κατάλληλη η ενοικίαση Van Bar;

Από έναν γάμο στον χώρο των ονείρων σας έως μια εταιρική εκδήλωση ακόμα και στο parking της εταιρίας, υπάρχει ένα κοινό στοιχείο όλων των εκδηλώσεων – τα ποτά! Ένα φορητό μπαρ προσφέρει πολλά περισσότερα από μια τροφοδοσία ποτών, με ένα ευρύ φάσμα μοναδικών και καινοτόμων μπαρ που είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση.

Mobile Van Bars - Rolatop

Τα Mobile Van Bars είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για υπαίθριες εκδηλώσεις όπου ένα παραδοσιακό μπαρ μπορεί να είναι ακόμα και ανέφικτο. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για κάθε εκδήλωση που πρέπει να μετακινηθεί ή να οργανωθεί γρήγορα ενώ παρέχουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία που οι καλεσμένοι σας δεν θα ξεχάσουν σύντομα!

Τι προσφέρει το Rolatop Custom Van Bar σε κάθε είδος εκδήλωσης;

Γάμος: Μέλημά μας, να διασκεδάζουμε τους καλεσμένους σας όσο διαρκεί το πάρτυ! Σερβίρουμε ιδιαίτερα Cocktails & τα κατάλληλα συνοδευτικά & finger food ανάλογα με τη λίστα των ποτών & τις προτιμήσεις σας! Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις απαιτήσεις του γάμου & η ομάδα μας αποτελείται από bartenders με πάνω από 10ετή εμπειρία.

Mobile Van Bars - Rolatop

Βάπτιση: Σχεδιάστε τη βάπτιση του παιδιού σας για μικρούς και μεγάλους, άλλωστε όλοι είναι καλεσμένοι! Σερβίρουμε ποτά αλκοολούχα & μη, από μία ευρεία λίστα προσεγμένων επιλογών, ενώ η ιδιαίτερη διακόσμηση του van μας θα φέρει ζωντάνια στο πάρτυ της βάπτισης!

Εταιρικό event: Αφήστε μας να μετατρέψουμε αυτό που άλλοι θεωρούν ένα βαρετό event σε μία διασκεδαστική εταιρική εκδήλωση! Signature Cocktails, Visual Υλικό της εταιρίας σας μέσα στο bar & Στυλιζαρισμένοι bartenders επί το έργον, θα δώσουν στην εκδήλωση το wow effect που της χρειάζεται.

Mobile Van Bars - Rolatop

Promotional event: Υπάρχει καλύτερος τρόπος να διαφημίσετε την εταιρία ή το προϊόν σας από ένα vintage van bar με bartenders ντυμένους και ραμμένους με αυτό που επιθυμείτε να διαφημίσετε;

Εγκαίνια: Προσκαλέστε μας στα εγκαίνια σας και θα είμαστε το αγαπημένο spot για photo tagging από τους παρευρισκόμενους, θα προσελκύσετε τους περαστικούς, θα δημιουργήσετε μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά και, φυσικά, θα αναδείξετε το νέο σας ξεκίνημα με τον πιο διασκεδαστικό και ευχάριστα αισθητικό τρόπο!

Bachelor: Η μεγάλη μέρα πλησιάζει… Γιορτάστε το bachelor ή το pre-wedding party σας με έναν εναλλακτικό τρόπο, κάνοντας ένα πάρτυ όπου το ποτό θα ρέει άφθονο και εσείς και οι φίλοι σας θα ξεκινήσετε το γλέντι από νωρίς!

Πώς μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σας

Για κρατήσεις ή διευκρινήσεις μπορείτε να μας καλέσετε απευθείας στο + (30)697 003 2110, ή μέσω email στο info@rolatop.com.

 

 

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites