Τι να κάνω του Αγίου Βαλεντίνου? 7 ιδέες που θα σου δώσουν την έμπνευση!

    2 λεπτά ανάγνωση

Για κάποιους είναι η πιο ερωτική μέρα του χρόνου, ενώ κάποιους άλλους τους αφήνει αδιάφορους, υποστηρίζοντας ότι κάθε μέρα είναι κατάλληλη για να γιορτάσεις τον έρωτά σου! Συμφωνούμε απόλυτα με την συγκεκριμένη προσέγγιση.. Σας θυμίζουμε όμως, ότι κάθε στιγμή μας, θέλουμε να γίνεται ξεχωριστή με οποιαδήποτε μικρή αφορμή.. Και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι από τις πιο αγαπημένες!

Επειδή λοιπόν, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολύ κοντά, ακολουθούν ιδέες & tips, για όσους και όσες είναι fan της ημέρας αλλά και για τους anti-Valentine φίλους μας!

  1. Romantic Dinner

Μία πρόταση απλή και κλασική, που σίγουρα θα ανανεώσει και θα αναθερμάνει την ατμόσφαιρα, κάτι που τα περισσότερα ζευγάρια έχουν ανάγκη. Ετοίμασε ένα εύκολο γεύμα, δεν είναι η περίσταση που πρέπει να αποδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες! Κεράκια, μουσική και χαλαρή διάθεση είναι τα συστατικά για το ρομαντικό δείπνο με τον αγαπημένο / την αγαπημένη σου!

2. Movie night

Είναι μία ωραία ευκαιρία, να απολαύσετε με το έτερον ήμισυ, μία ευχάριστη ρομαντική ταινία, στο σπίτι οι δυο σας, απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σας γλυκά και snacks! Τα κεράκια είναι must do και εδώ!

romantic movie nights

3. Cinema lovers

Λίγο οι υποχρεώσεις, λίγο η πανδημία.. Σίγουρα έχετε καιρό να πάτε κινηματογράφο τα δυο σας! Αν πέφτουμε έξω.. Άλλη μία αφορμή για να πάτε cinema αν ανήκει στα αγαπημένα σας ενδιαφέροντα.

4. On a date

Βγείτε έξω! Για φαγητό ή για ποτό? Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.. Αρκεί να συναντηθείτε έξω για το ρομαντικό ραντεβού σας!

romantic date

5. Cocooning!

Ξυπνήστε μαζί! Προσπαθήστε να μεταφέρετε για λίγο πιο αργά τις υποχρεώσεις της ημέρας σας, έτσι ώστε να απολαύσετε πρωινό στο κρεβάτι. Μην ξεχάσεις τα love cookies σε σχήμα καρδιάς!

valentine

6. Hotel  / Spa

Ενδείκνυται η περίσταση για να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και να απολαύσετε μαζί, μασάζ και περιποίηση σε Hotel/ spa, όπου θα περάσετε και το βράδυ!

7. Anti-Valentine!

Αν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σας βρίσκει single, ή αν απλά δεν είστε από τους fan της συγκεκριμένης γιορτής, σας προτείνουμε, να οργανώσετε ένα mini dinner, για τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Τολμήστε να διακοσμήσετε τον χώρο σας και να τον γεμίσετε με καρδούλες! Στην χειρότερη περίπτωση, θα διασκεδάσετε με το τρολάρισμα των φίλων!

Είτε single είτε όχι, σας παροτρύνουμε να βρίσκετε μικρές αφορμές, για να δείχνετε την αγάπη σας στους δικούς σας ανθρώπους.

Extra tip!! Μην ξεχάσετε να αφήσετε μικρά σημειωματάκια αγάπης στους αγαπημένους σας. Στο ψυγείο, στο lunch bag, στην σχολική τσάντα του μικρού και όπου αλλού σκεφτείτε!

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites