Ετοιμάζεσαι να της κάνεις πρόταση γάμου? Βρήκαμε τα 8 πιο ξεχωριστά μονόπετρα!

    1 λεπτό ανάγνωση

Αποφάσισες να κάνεις πρόταση γάμου στην αγαπημένη σου, αλλά φοβάσαι ότι τα κλασικά μονόπετρα δεν ταιριάζουν στο στυλ & την προσωπικότητα της?

Βρήκαμε για σένα τα 8 πιο όμορφα και «διαφορετικά» μονόπετρα, έτσι ώστε να πει το πολυπόθητο «ΝΑΙ» σε εσένα, αλλά και στο δαχτυλίδι που θα της προσφέρεις!

Σχετικά με το χρώμα του μονόπετρου

Παρατήρησε πρώτα, αν τα κοσμήματα που φοράει πιο συχνά, έχουν χρώμα χρυσό, ροζ χρυσό ή ασημί. Έτσι θα καταλήξεις στο χρώμα του μονόπετρου που θα επιλέξεις. Σίγουρα το μέταλλο θα είναι χρυσός αλλά μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε κλασικό χρυσό, ροζ χρυσό ή λευκόχρυσο, αντίστοιχα. Των πόσων καρατίων; Είναι ανάλογα με το budget σου.

Ας προχωρήσουμε τώρα στο πιο δύσκολο ερώτημα.. Τι στυλ θα έχει το μονόπετρό της? Ανάλογα με το στυλ της, σου προτείνουμε να επιλέξεις τον αντίστοιχο τύπο μονόπετρου:

Vintage στυλ

Έχεις παρατηρήσει ότι τα ρούχα και τα αξεσουάρ της συνήθως έχουν πιο vintage ύφος? Ή τουλάχιστον την έχεις ακούσει να δηλώνει fan του vintage? Το συγκεκριμένο στυλ θυμίζει παλαιότερες δεκαετίες, και μοιάζει σε κοσμήματα «κειμήλια». Για να σε διευκολύνουμε πιο κάτω θα δεις δύο προτάσεις σε αυτό το στυλ.

vintage monopetro monopetro vintage

Πηγή: annamariamazaraki.gr                                  Πηγή: haritidis.gr 

Εναλλακτικό στυλ

Αν η αγαπημένη σου χαρακτηρίζεται από ένα πιο εναλλακτικό & «χαλαρό» στυλ, σίγουρα θα λατρέψει ένα μονόπετρο, που αντί για το «κλασικό» διαμάντι, θα έχει μία πέτρα του αγαπημένου της πολύτιμου λίθου. Αν σου ζητάμε πολλά και δε γνωρίζεις τον αγαπημένο της πολύτιμο λίθο, μπορείς να επιλέξεις τη φεγγαρόπετρα που οι περισσότερες λατρεύουμε!

monopetro feggaropetra monopetro diamanti

Πηγή: favelajewelry.com                  Πηγή: capucinne.com 

Chic & elegant

Σε ελεύθερη μετάφραση, αν έχει πιο επίσημο και «κυριλέ» στυλ, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο, θα σου προτείναμε μια επιλογή chic και διαφορετική! Ένα μονόπετρο με μαύρο διαμάντι θα της ταιριάξει απόλυτα!

μονόπετρο με μαύρο διαμάντι

Πηγή: haritidis.gr  

 

μονόπετρο χρυσό μπλε

Πηγή: monopetro.com.gr 

Minimal

Αν πάλι, οι στυλιστικές επιλογές της είναι συνήθως λιτές χωρίς πολλά πολλά, απεχθάνεται λεπτομέρειες όπως λουλουδάτα σχέδια και στρας, επιλέγει φυσικό μακιγιάζ και φοράει ελάχιστα κοσμήματα, θα πρέπει να επιλέξεις ένα αρκετά απλό δαχτυλίδι για την πρόταση γάμου.

μονόπετρο μαργαριτάρι

Πηγή: kosmima-shop.gr 

μίνιμαλ μονόπετρο

Πηγή: melroso.com 

Extra useful tip!!!

Είναι ευπρόσδεκτη.. έως απαραίτητη η συμβουλή της κολλητής της, για να έχεις ακόμα περισσότερες πιθανότητες να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Από εμάς.. Καλή επιτυχία!

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites