6 κτήματα γάμου με εκκλησάκια στην Αττική

    3 λεπτά ανάγνωση

Μόλις αρχίσατε να συζητάτε την οργάνωση του γάμου σας και αφού κοιτάξατε νυφικά στο pinterest και καταλάβατε ότι δεν είναι το πρώτο πράγμα στη λίστα σας, ήρθατε στο ζητούμενο! Πού θα κάνετε τον γάμο σας!

Αν αποφασίσετε να κάνετε την δεξίωση του γάμου σας σε κάποιο κτήμα ενδεχομένως να αναζητήσετε επιλογές που διαθέτουν εκκλησάκια μέσα στο κτήμα, καθώς είναι μία λύση που εξυπηρετεί και τους καλεσμένους αλλά και εσάς, ειδικά εάν υπάρχει δωμάτιο προετοιμασίας του γαμπρού και της νύφης. Σας έχουμε λοιπόν 6 επιλογές κτημάτων στην Αττική με ρομαντικά εκκλησάκια μέσα στις προσεγμένες εγκαταστάσεις τους και η επιλογή.. δική σας!

Κτήμα Ρόδον – Τριανταφυλλίδη

Το κτήμα Ρόδον – Τριανταφυλλίδη βρίσκεται στο Κορωπί στην περιοχή Καρελλά και ανάμεσα στα πεύκα, τις ελιές, τα γεράνια και τις καταπράσινες καμάρες περικλείει τον ιερό ναό του Αγίου Στυλιανού. Η οικογένεια Τριανταφυλλίδη με αφοσίωση και σεβασμό, έχει δημιουργήσει από το μηδέν και με προσωπική εργασία έναν πράσινο παράδεισο που στην αρχή έγινε το σπίτι τους και στην πορεία “το σπίτι” που φιλοξενεί τις χαρούμενες στιγμές ενοίκων μία μέρας. Το κτήμα Ρόδον – Τριανταφυλλίδη δέχεται γάμους και βαπτίσεις για περισσότερα από 20 χρόνια και αποπνέει ζεστασιά και οικειότητα σε κάθε επισκέπτη. Πέρα από το εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού, το κτήμα διαθέτει επίσης πισίνα, έναν μεγάλο εξωτερικό χώρο χωρητικότητας 480 ατόμων και έναν φωτεινό χώρο με τζαμαρία χωρητικότητας 280 ατόμων, ξεχωριστή αίθουσα μπουφέ, δικό της catering, πρόσβαση ΑΜΕΑ, στολισμό τραπεζιών ενώ έχει πολυετείς συνεργασίες με επαγγελματίες φωτογράφους και DJs.

Κτήμα Ρόδον με εκκλησάκι

Πολυχώρος Ονείρων

Ο Πολυχώρος Ονείρων βρίσκεται επί της λεωφόρου Μαρκοπούλου – Λαυρίου και δεξιά της κεντρικής εισόδου, περιστοιχισμένο από προσεγμένα δεντρα και θάμνους, βρισκέται το εκκλησάκι που ανήκει στη Μητρόπολη Μεσογαίας και φιλοξενεί το μυστήριο του γάμου ή τις βάπτισης. Ο Πολυχώρος ονείρων, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, αποτελείται από 2 κτήρια και εξωτερικούς χώρους γύρω από το κάθε κτήριο, συνολικής έκτασης πάνω από 20 στρέμματα. Το κτήριο Different, αντικρίζει τα βουνά της μεσσογαίας χαρίζοντας την ένταση της άγρια ομορφιάς του βουνού στον χώρο της δεξίωσης ενώ το εσωτερικό του έχει industrial διακόσμηση παραπέμποντας περισσότερο σε Club. Το κτήριο Prive Loft από την άλλη, με ιταλική minimal αρχιτεκτονική, πισίνα, αντίκες και καλαισθησία κερδίζει τις εντυπώσεις προσφέροντας πολυτέλεια και κομψότητα. Παράλληλα ο Πολυχώρος Ονείρων προσφέρει και διανυκτέρευση στην σουίτα των μελλόνυμφων ενώ συνεργάζεται χρόνια με DJs και επώνυμους Chef.

Κτήμα Ονείρων με εκκλησάκι

Κτήμα Απέραντο Γαλάζιο-Χρυσοβιτσιώτη

Το κτήμα Απέραντο Γαλάζιο-Χρυσοβιτσιώτη βρίσκεται στην Κερατέα, στην περιοχή Καλοπήγαδο και ατενίζει ανεμπόδιστα τη θάλασσα. Αποτελείται από έναν υπέροχο προαύλιο χώρο με φροντισμένο κήπο, ιταλική αρχιτεκτονική και ρομαντικές καμάρες, ενώ διαθέτει επίσης 500τμ πτυσσόμενη τέντα για προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, χωρίς να χρειάζεται να μειωθεί ο αριθμός των τραπεζιών. Το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, σχεδόν ακουμπάει τη θάλασσα ενώ υπάρχει και χώρος προετοιμασίας της νύφης. Το κτήμα Απέραντο Γαλάζιο-Χρυσοβιτσιώτη διαθέτει πισίνα ενώ έχει αποκλειστικές συνεργασίες με Wedding Dj & catering. Στα extras παρέχει τον στολισμό του κτήματος και το τραπέζι των ευχών ενώ συνεργάζεται επίσης με mobile van bar.

Κτήμα Απέραντο Γαλάζιο με εκκλησάκι

Κτήμα Αμαρυλλίς

Το Κτήμα Αμαρυλλίς βρίσκεται στην Παιανία, αποτελείται από έναν υπαίθριο καταπράσινο χώρο και τα μυστήρια τελούνται στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας. Έχουν επιλέξει ως κύριο χαρακτηριστικό το υδάτινο στοιχείο, καθώς διαθέτουν μία μεγάλη πισίνα, καταρράκτη, λιμνούλες με ψάρια και συντριβάνια. Διαθέτουν νυφική κρεβατοκάμαρα, αυτόματες τέντες για προστασία από καιρικά φαινόμενα ενώ προσφέρουν και τον στολισμό του κτήματος.

Κτήμα Αμαρυλλίς με εκκλησάκι

Κτήμα Τζιωρτζή

Το κτήμα Τζιωρτζή βρίσκεται στην περιοχή Κουβαρά Αττικής και αποτελείται από μία προσεγμένη και υψηλής αισθητικής έκταση 8 στρεμμάτων. Η minimal αρχιτεκτονική του κτήματος προσαρμόστηκε στο φυσικό περιβάλλον χωρίς να αλλοιώνει την φυσιογνωμία της περιοχής. Μέσα στο κτήμα βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου ενώ διαθέτει ακόμα πισίνα, καταξιωμένα catering, ανεμπόδιστη θέα και ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εγγυάται την επιτυχία της κάθε δεξίωσης.

Κτήμα Τζιώρτζη με εκκλησάκι

Κτήμα Majestic

Το Κτήμα Majestic βρίσκεται στο κοντινότερο, από την Αθήνα, σημείο των νοτίων προαστίων, στο Κορωπί και μέσα στις εγκαταστάσεις του είναι το παρεκκλήσι του Αγίου Πολυκάρπου & Τιμίου Σταυρού. Πρόκειται για έναν πολυχώρο με 2 εσωτερικές αίθουσες, μία μεγάλη εξωτερική αίθουσα χωρητικότητας πάνω από 1000 άτομα και μία αίθουσα στο Roof Garden με αυτόματη ηλεκτρική οροφή. Το κτημα Majestic είναι πλήρως εξοπλισμένο και με πολυετής συνεργασίες σε catering, Djs, animaters, event planners & διακοσμητές.

Κτήμα Majestic με εκκλησάκι

Πέρα από τις φωτογραφίες και την αναζήτησή σας στην google όμως, σας συμβουλεύουμε να ξεκινήσετε άμεσα να συντονίζετε δια ζώσης ραντεβού με τα κτήματα ώστε αφενός να δείτε από κοντά εάν σας εμπνέει η ατμόσφαιρα του καθένα αλλά και αν σας ικανοποιούν τα πρόσωπα πίσω από τα κτήματα και οι παροχές τους. Tip: Εάν παντρεύεστε ή βαπτίζετε σε μήνα με υψηλή ζήτηση, ήτοι Ιούλιο με Σεπτέμβριο, πρέπει να επιλέξετε το κτήμα για την εκδήλωσή σας τουλάχιστον έναν χρόνο πριν για να βρείτε διαθεσιμότητα ημερομηνίας.

 

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites