8 περιστάσεις που «ξεχνάμε» να γιορτάσουμε όπως τους αξίζει!

    3 λεπτά ανάγνωση

Ανάμεσα στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας συγκαταλέγονται αναμφισβήτητα, ο γάμος, η βάπτιση, τα γενέθλια! Υπάρχουν όμως και πολλές άλλες στιγμές που αξίζουν τον εορτασμό μας!

Αναφέρουμε λοιπόν 8 στιγμές της ζωής μας πολύ σημαντικές, αλλά και πώς θα τις κάνουμε ακόμα πιο ξεχωριστές!

1. Ανακοίνωση Εγκυμοσύνης

Είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές ενός ζευγαριού, αν όχι η πιο σημαντική! Συνήθως η ανακοίνωση των ευχάριστων νέων στους κοντινούς φίλους και στην οικογένεια δεν αργεί πολύ από τη μέρα του θετικού τεστ. Όποτε και αν αποφασίσετε να το μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας, σας παροτρύνουμε να οργανώσετε ένα δείπνο, ή party σε κλειστό κύκλο! Ακόμα πιο σημαντική είναι η στιγμή που με χαρά ανακαλύπτουμε ότι το τεστ είναι θετικό και ανυπομονούμε να το ανακοινώσουμε στον σύντροφό μας! Αξίζει τον κόπο να συγκρατηθούμε και να του το ανακοινώσουμε με ένα surprise δείπνο για δύο, τοποθετώντας το θετικό τεστ σε αμπαλάζ δώρου!

2. Baby Gender Reveal

Μία τάση που επικρατεί όλο και πιο πολύ τελευταία! Μπορείτε να οργανώσετε ένα Gender Reveal Party για τους φίλους και την οικογένεια, ανακοινώνοντας με εορταστική διάθεση το φύλο του μωρού! Προμηθευτείτε τα σχετικά μπαλόνια τα οποία όταν σκάνε αποκαλύπτουν το φύλο από το χρώμα των κονφετί που περιέχουν. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχετική πινιάτα ή να ετοιμάσετε (ή να παραγγείλετε) μία τούρτα η οποία θα αποκαλύψει το φύλο καθώς στο κέντρο της θα έχει το αντίστοιχο χρώμα, baby blue ή baby pink! 

Φυσικά μπορείτε να οργανώσετε το πάρτυ αντίστροφα! Δηλαδή οι φίλοι να κάνουν σε εσάς την αποκάλυψη!

gender reveal party

3. I Do announcement

Αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας, όταν πούμε το πολυπόθητο « I DO!» στον αγαπημένο μας! Αξίζει λοιπόν να το ανακοινώσουμε στου δικούς μας ανθρώπους με ένα ξέφρενο πάρτυ!

4. 1st Anniversary Party

Πρώτη επέτειος γάμου! Προφανώς οι περισσότερες θα σκεφτόμασταν ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά! Καθόλου κακή ιδέα! Πώς θα σας φαινόταν όμως αν μετά από αυτό ακολουθούσε ένα after πάρτυ με όλους τους αγαπημένους φίλους σας? Θα μπορούσατε να το οργανώσετε ακόμα και στον ίδιο χώρο που παντρευτήκατε αν ενδείκνυται για πάρτυ! Θα αναβιώσουν τα έντονα και όμορφα συναισθήματα της ημέρας του γάμου, κρατώντας μόνο τη fun διάθεση, καθώς θα λείπει το άγχος!

party with friends

5. First date anniversary

Οκ, ο γάμος είναι ίσως το πιο σημαντικό γεγονός της σχέσης σας, αλλά δεν είναι το μόνο που η επέτειός του αξίζει εορτασμό! Για τις πιο ρομαντικές της παρέας, σίγουρα η επέτειος γνωριμίας ή του πρώτου ραντεβού θα αποτελέσει μία τέλεια αφορμή να γιορτάσετε την αγάπη σας! Για παράδειγμα εμένα η επέτειος γνωριμίας είναι Πρωτοχρονιά, οπότε πάντα γιορτάζω με τον αγαπημένο μου το μεσημέρι, συνήθως με ένα δείπνο & το συνδυάζω με ένα πάρτυ με φίλους, μετά την αλλαγή του χρόνου!

6. Besties Anniversary

Κάθε σχέση έχει την επέτειό της! Ας μην ξεχνάμε λοιπόν την κολλητή ή τις κολλητές! Αν δεν μπορείτε να ανατρέξετε στην ακριβή ημερομηνία γνωριμίας σας, μπορείτε από κοινού να ορίσετε μία σημαδιακή μέρα για σας, που κάθε χρόνο θα είναι η μέρα σας και θα την περνάτε μαζί κάνοντας όλες τις κοινές αγαπημένες σας δραστηριότητες!

besties anniversarie

7. Work Anniversary

Στο εργασιακό περιβάλλον αφιερώνουμε τουλάχιστον το 1/ 3 του χρόνου μας, μοιραζόμαστε άγχη & ανησυχίες αλλά και επιτυχίες! Ας ανανεώσουμε τις σχέσεις με του συναδέλφους κάνοντας ένα μικρό event εορτασμού work anniversary, κάθε φορά που κάποιος συμπληρώνει ένα παραπάνω έτος εργασίας μαζί μας! Μπορούμε να κάνουμε έκπληξη στον αγαπημένο συνάδελφο με party props & γλυκές εκπλήξεις όπως cupcakes! Αντίστροφα στη δική μας εργασιακή επέτειο, μπορούμε να κεράσουμε after office drinks, στο κοντινό στη δουλειά στέκι!

8. Pets Birthday

Last but not least!! Στα γενέθλια του πιο πιστού σας φίλου & συντρόφου, αξίζει να κάνετε κάτι ξεχωριστό! Σίγουρα λατρεύετε το σκυλάκι σας, και του το δείχνετε καθημερινά, όμως την ημέρα των γενεθλίων του μπορείτε να το κάνετε να νιώσει ακόμα πιο ξεχωριστό. Προφανώς δεν εννοούμε να του φορέσετε birthday props, κάτι στο οποίο διαφωνούμε κάθετα! Ένα πικ νικ στο πάρκο με τις αγαπημένες του λιχουδιές, αποκαλύπτοντάς του καινούρια παιχνίδια, είναι αρκετό για να εισπράξει τη μοναδικότητα της στιγμής μέσα από τη δική σας διάθεση και αγάπη!

pets birthday

Υπάρχουν πάντα στιγμές που μπορούν να αποτελέσουν αφορμές για να μοιραζόμαστε όμορφα συναισθήματα με τους αγαπημένους μας, με σκοπό να υπενθυμίζουμε πόσο σημαντικοί είναι για μας.. Δε μένει τίποτα άλλο από το να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και διάθεση.. Άλλωστε μην ξεχνάτε, το motto μας είναι.. Every moment matters!

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites