Γαμπριάτικο κοστούμι μέσα από το σαλόνι των Prince Stores

    6 λεπτά ανάγνωση

Οι περισσότεροι γαμπροί, για την επιλογή του γαμπριάτικου κοστουμιού σας, παίρνετε γνώμες από τη νύφη και τους φίλους σας προτού καταλήξετε στην ιδανική επιλογή. Υπολογίζετε όμως όλες τις λεπτομέρειες; Τι ταιριάζει στον σωματότυπό σας; Τι θα ξαναφοράγατε; Τι αξεσουάρ θα ταιριάξετε; Θα πάτε με τη μόδα ή με το προσωπικό σας στυλ; Θα πάρετε έτοιμο ή ραμμένο κοστούμι; Θα πάτε σε ένα γαμπριάτικο σαλόνι ή θα αγοράσετε online το κοστούμι σας;

Καλέσαμε τον Γιώργο Σιδέρη από τα Prince stores & τον ρωτήσαμε για την συμβολή ενός ειδικού στην κατάλληλη επιλογή γαμπριάτικου κοστουμιού, απαντώντας σε όλα τα παραπάνω & σε ακόμα περισσότερα!

Γαμπριάτικο κουστούμι - Prince Stores - Eventually.gr

Δραστηριοποιήστε στον χώρο της ανδρικής ένδυσης εδώ και 37 χρόνια! Πώς καταφέρνετε να κρατάτε το υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης;

Η επιχείρησή μας έχοντας ξεκινήσει στα μέσα της δεκαετίας του 1980 κατέγραψε μία μεγάλη πορεία στον χώρο της ανδρικής μόδας και συγκεκριμένα στο ανδρικό κοστούμι και ειδικά το γαμπριάτικο. Κατασκευάζοντας το κοστούμι και εξυπηρετώντας έναν προς έναν τον πελάτη εμείς οι ίδιοι μαζί με τους συνεργάτες μας μπορέσαμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της εξειδίκευσης μας, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του γαμπρού και να δημιουργήσουμε ενδύματα που τον ικανοποιούν στυλιστικά και ως εφαρμογή. Με μεγάλη προσοχή και αγάπη σε αυτό που κάνουμε, θεωρούμε  χρέος μας να είναι ικανοποιημένος κάθε πελάτης, είτε πρόκειται για ένα απλό είδος είτε για ένα ολόκληρο πακέτο γάμο.

Ποιες είναι οι προτεραιότητες των γαμπρών πλέον, για την επιλογή κοστουμιού;

Αρχικά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι κάθε γαμπρός νιώθει και είναι ξεχωριστός. Για τη σωστή επιλογή κοστουμιού πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος, χρόνος και ποικιλία σχεδίων για να εντοπιστεί αυτό που κάνει τον γαμπρό να αισθάνεται γαμπρός. Αυτό πετυχαίνουμε στο νέο γαμπριάτικο μας σαλόνι στο flagship κατάστημα της εταιρείας στο Περιστέρι. Επίσης αποτελεί σημαντική προτεραιότητα η επιλογή του κατάλληλου συνόλου με βάση το ύφος που έχει κάθε γάμος, σε αυτό βέβαια όλοι μας εδώ στα prince stores δίνουμε έμφαση, στο να εντοπιστεί το κατάλληλο outfit για ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα. Τέλος, να σημειώσουμε ότι είναι πολύ σημαντικό το value for money, το προϊόν να αξίζει τα χρήματα του. Αυτός είναι ο λόγος που προσανατολιζόμαστε σε τόσο δύσκολες εποχές να παρέχουμε στους πελάτες μας το καλύτερο δυνατόν ποιοτικά προϊόν στη καλύτερη τιμή της αγοράς.

Τι θα συμβουλεύατε τους κουμπάρους και τους καλεσμένους;

Πιο χρήσιμη συμβουλή προς κουμπάρους, αδέρφια και γονείς σε ότι έχει να κάνει με την ένδυση του γάμου είναι ουσιαστικά να αφήσουν το ζευγάρι να ξεχωρίσει ενδυματολογικά. Το δικό τους ντύσιμο θα πρέπει να είναι όμορφο, μοντέρνο και απλό. Η πρότασή μας είναι πως ο γαμπρός πρέπει να βγει επίσημος και κομψός, αντίστοιχα ο κουμπάρος να βγει μοντέρνος και όχι απαραιτήτως φορώντας έντονα χρώματα ενώ τον ακολουθεί στην ίδια λογική και ο αδερφός, ο πατέρας πρέπει να έχει ένα σοβαρό look ενδεχομένως με λεπτομέρειες στα αξεσουάρ χρωματικά πλησίον με το ντύσιμο της μητέρας. Οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα όμορφο και απλό ντύσιμο σίγουρα όμως όχι πολύ σπορ καθώς κατά αυτό τον τρόπο δεν τιμούν με την ένδυση τους το ζευγάρι που παντρεύεται.

Ποιες είναι οι τάσεις του 2022 για τη γαμπριάτικη ένδυση και ποιες για την γενικότερα επίσημη ανδρική ένδυση;

Το 2022 το γαμπριάτικο σετ κοστούμι θα πρέπει να περιλαμβάνει σακάκι με παντελόνι ασορτί καθώς και γιλέκο συνήθως στο ίδιο χρώμα. Η λογική της συλλογής μας είναι πως ο γαμπρός πρέπει να ξεχωρίζει ενδυματολογικά από τους υπόλοιπους στο γάμο με λεπτομέρειες που και στον φακό αποτυπώνονται και ξεχωρίζει οπτικά. Ιδανικά οι λεπτομέρειες που τον κάνουν γαμπρό θα μπορούν να είναι αφαιρούμενες ώστε να μπορεί το κοστούμι να ξανά φορεθεί χωρίς να θυμίζει τη πρώτη επίσημη εμφάνιση. Προσοχή, δεδομένου ότι ο γαμπρός δεν αποτελεί μέρος του στολισμού αλλά έναν απ’ τους δύο πρωταγωνιστές,  καλό θα ήταν να αποφύγει τα πολύ έντονα χρώματα στα αξεσουάρ. Το γιλέκο σαν αξεσουάρ έχει πολλά πλεονεκτήματα ειδικά στη χώρα μας όπου ο καλός καιρός αναγκάζει το γαμπρό να εγκαταλείψει πολύ νωρίς το σακάκι. Έτσι θα κερδίσει μία όμορφη παρουσία με επισημότητα χωρίς να δυσκολεύεται από τον ζεστό καιρό. Ιδανικά θα πρέπει να συνδυάσει παπιγιόν ή γραβάτα στο ίδιο ύφασμα και χρώμα με το κοστούμι. Στα καταστήματά μας ένας γαμπρός θα βρει πολλές επιλογές χρωμάτων και σχεδίων αποκλειστικά κατασκευασμένα από εμάς με πρωτοτυπία, άριστη εφαρμογή και ιδανικό συνδυασμό. Ο σκοπός μας είναι η επίσημη ένδυση να μη σπαταλά το budget μας, να βρίσκει εφαρμογή, σε απλούστερη μορφή, σε ένα business ντύσιμο μετά το γάμο χωρίς να στερείται στυλ και λάμψη τη πιο σημαντική μέρα μας.

Πώς επιτυγχάνετε τη βέλτιστη εφαρμογή γαμπριάτικου σε όλα τα είδη σωματότυπων;

Έχουμε εξελίξει το πατρόν που χρησιμοποιείται για την παραγωγή μας σε κοστούμι τα τελευταία 37 έτη ώστε να καλύπτει όλα τα είδη σωματότυπων. Ανήκουμε στους τελευταίους Έλληνες κατασκευαστές στο κοστούμι και η παραγωγή μας καλύπτει από τα μικρότερα έως τα μεγαλύτερα νούμερα. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγουμε να μην είμαστε μεταπωλητές διαφόρων εταιρειών κερδίζοντας πρωτοτυπία σε κάθε μας ντύσιμο. Το μότο μας είναι ότι κάθε γαμπρός είναι ξεχωριστός. Κάθε ντύσιμο με κοστούμι από τα καταστήματα prince stores παραδίδεται έτοιμο έχοντας δοθεί μεγάλη προσοχή στις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν πάνω στο έτοιμο κοστούμι ώστε να βρίσκει άριστη εφαρμογή κάθε σώμα. Με δεδομένο ότι αυτό αποτελεί μία υπηρεσία που δεν χρεώνεται προσφέρουμε μία ιδανική εφαρμογή στον γαμπρό και στο συνοδευτικό ντύσιμο σε προσιτές τιμές.

Δείτε επίσης το άρθρο: Πως να διαλέξεις γαμπριάτικο κοστούμι 

Γαμπριάτικο κουστούμι - Prince Stores - Eventually.gr

Ποια είναι τα must σε αξεσουάρ για τον γαμπρό;

Ο γαμπρός, σε αντίθεση με τη νύφη, δεν έχει πολλά αξεσουάρ που τον “στολίζουν”. Έχοντας συνδυάσει ένα υπέροχο ζευγάρι μανικετόκουμπα με το κατάλληλο κλιπ για τη γραβάτα του ή ένα στιλάτο ρολόι αρκεί! Μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί στο ζευγάρι παπούτσια και στη ζώνη που θα τον πλαισιώσουν. Θα πρέπει να είναι κατά αποκλειστικότητα δερμάτινα και αναπαυτικά είδη ώστε να μην τον ταλαιπωρήσουν εκείνη την ημέρα. Στα καταστήματά μας με την αποκλειστικά δερμάτινη συλλογή ανδρικών παπουτσιών σε συνδυασμό με τη κατάλληλη ζώνη εγγυώνται αυτό το αποτέλεσμα.

Γαμπριάτικα αξεσουάρ - Prince Stores - Eventually.gr

Θα μοιραστείτε μαζί μας tips για την απόλυτη γαμπριάτικη εμφάνιση;

Η απόλυτη γαμπριάτικη εμφάνιση έχει να κάνει καθαρά με τον χαρακτήρα, το γούστο και το στυλ του κάθε γαμπρού ατομικά. Θα συμβούλευα ο γαμπρός να επιλέξει μοντέρνο ύφος εφόσον του ταιριάζει σαν χαρακτήρας ή πιο λιτές γραμμές χωρίς πολλές λεπτομέρειες εφόσον κάτι τέτοιο τον εκφράζει. Σκοπός μας είναι να φοράμε το κοστούμι και να αισθανόμαστε καλά μέσα σε αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που στα καταστήματά μας καθοδηγούμε τον πελάτη μας να επιλέξει αυτό που πραγματικά του αρέσει. Με σωστή διερεύνηση του γούστου κάθε άνδρα φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα πού είναι το να υποστηρίζει αυτό που φοράει. Δεν υπάρχει κανόνας στο τι ορίζεται γαμπριάτικο κοστούμι. Γαμπριάτικο είναι κάθε κοστούμι όσο μοντέρνο ή κλασσικό μπορεί να υποστηρίξει ο κάθε γαμπρός ξεχωριστά με βάση το ύφος του γάμου που κάνει.

Πόσες περίπου προτάσεις γαμπριάτικων διατίθενται στα καταστήματά σας;

Αν και είναι ένας αριθμός που συνεχώς μεταβάλλεται θα σας έλεγα οτι σήμερα οι επιλογές μας στη γαμπριάτικη ένδυση αντιστοιχούν στον αριθμό των ξεχωριστών σχεδίων σε κοστούμι που έχουμε στα καταστήματά μας τα οποία είναι γύρω στα 160 διαφορετικά σχέδια που αυξάνονται κάθε εβδομάδα. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή αυτή τη στιγμή στην Αθήνα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Όλη η συλλογή μας βρίσκεται και online στο princestores.gr

Αναλαμβάνετε αποστολές σε όλη την Ελλάδα; Ποια είναι η πολιτική επιστροφών σας; Ποιες είναι οι μεγαλύτερες φοβίες για να αγοράσει κάποιος online το γαμπριάτικό του & πώς εσείς απαντάτε σε αυτές;

Βεβαίως, παρέχουμε δωρεάν αποστολή και επιστροφή σε όλη την Ελλάδα από το πρώτο ευρώ. Το σημαντικότερο στην περίπτωση της online αγοράς σε γαμπριάτικο κοστούμι είναι η σωστή επιλογή στο νούμερο κάτι στο οποίο μπορεί να βοηθήσει το ενσωματωμένο size guide σε όλα τα γαμπριάτικα κοστούμια, σε κάθε σχέδιο που υπάρχει στο eshop μας. Βέβαια σε κάθε περίπτωση η επικοινωνία με το φυσικό μας κατάστημα θα βοηθήσει στη σωστή επιλογή σε νούμερο και κοστούμι. Κλείνοντας να σας δώσω ένα παράδειγμα της εξυπηρέτησης που προσφέραμε όταν τα φυσικά καταστήματα μας ήταν λόγω covid κλειστά. Πραγματοποιούσαμε video εξυπηρέτηση απομακρυσμένα μετρώντας στα κατάλληλα σημεία, εξ’ αποστάσεως, εμείς και ο πελάτης μας για την επιλογή σε νούμερο καθώς μπορούσαμε ταυτόχρονα να προτείνουμε λύσεις και ενδυματολογικές επιλογές. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε καθώς ακόμα και σε ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο από άποψη εφαρμογής ένδυμα όπως το κοστούμι, με την καθοδήγηση μας η επιλογή του γίνεται απλή.
.

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites