Misirlou Events & Wedding Destinations – Ποιά κρύβεται από πίσω;

    6 λεπτά ανάγνωση

Η misirlou events, είναι μία start up εταιρία οργάνωσης εκδηλώσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στους wedding destinations! Πίσω από τη Misirlou, βρίσκεται η Έυα Κανάντ με την ομάδα της· ένα πλάσμα με φωτεινό χαμόγελο που μόλις δεις τα events που έχει σχεδιάσει, καταλαβαίνεις ότι φέρνει έναν κοσμοπολίτικο αέρα & μία φρέσκια ματιά σε ότι αναλαμβάνει! Ακροβατώντας στην Αθήνα & τη Νάξο (και όπου αλλού χρειαστεί) είναι η ιδανική να μας πει για τους γάμους στα νησιά μας αλλά και πολλά άλλα για την ίδια, την ομάδα της & τον τρόπο που λειτουργεί η Misirlou! Shall we?

Misirlou Events by Eva Kanad

Γιατί και πότε αποφασίσατε να ξεκινήσετε τη Misirlou Events;

Όταν τελείωσα τις σπουδές μου πάνω στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, είχα μεγάλη ανάγκη για δημιουργία. Με θυμάμαι πάντα να λέω πως θέλω να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο κλάδο, μιας που σαν άνθρωπος απολαμβάνω πολύ τη χαρά του άλλου. Έτσι μετά από μια δύσκολη περίοδο για διάφορους λόγους, το 2021 ανακοίνωσα στους φίλους μου πως είναι η στιγμή που πρέπει να γεννηθεί η Misirlou Events. Ψάχνοντας ακόμη το όνομα που με συνέδεε με το όραμα μου χωρίς κάτι να με ικανοποιεί πλήρως, οδηγούσα στην Αθήνα. Πάτησα play στο επόμενο κομμάτι που ήταν μια εκτέλεση της Μισιρλού. Και τότε θυμήθηκα πως με φώναζαν Μισιρλού, πιο μικρη σε ένα μαγαζί που δούλευα. Μιας που είμαι Αιγύπτια και η λέξη Μισιρλού σημαίνει η Αιγύπτια δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη!

 

Misirlou Events by Eva Kanad

Γιατί επιλέξατε πέρα από την Αθήνα & τη Νάξο; Σας συνδέει κάτι με αυτό το νησί;

Ενώ είμαι γεννημένη στο Δέλτα του Νείλου, από Αιγύπτιους γονείς, έχω μεγαλώσει στη Νάξο. Οι γονείς μου επέλεξαν να μεταναστέυσουν στη Νάξο, μιας που ο πατέρας μου ήταν στην Ελλάδα από την ηλικία των 11 ετών. Έφυγα για σπουδές και στη συνέχεια επέστρεψα με τη Misirlou Events. Εμείς τη Νάξο την αποκαλούμε το Μαγικό Νησί. Και είναι εμπιστευτείτε με.

Τι κάνει τη Misirlou Events να διαφέρει από άλλες επιχειρήσεις οργάνωσης γάμου;

Με απόλυτο σεβασμό σε όλους τους συναδέλφους εκεί έξω που θαυμάζω απεριόριστα νομίζω το βασικότερο για εμένα είναι πως υπάρχει σοβαρή ενσυναίσθηση σε όλα τα ζητήματα που έχουν οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται. Οι θεσμοί και οι αξίες μας είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που έχει η εταιρεία μας. Η αγάπη, η χαρά, η συγκίνηση για εμάς είναι κάτι που πρέπει να τα αισθάνονται όλοι μηδενός εξαιρουμένου. Για αυτό πάντα προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε diversity ζευγάρια με όλη την αγάπη που έχουμε και τον σεβασμό για να δημιουργήσουμε μαζί την ημέρα που έχει φανταστεί ο καθένας, ξεχωριστά.

Ένα ακόμη είναι πως προσπαθούμε με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται να μην έχουμε μια σχέση πελάτη event planner. Θέλουμε να μας εμπιστεύονται γιατί νιώθουν ασφάλεια καθώς και επαγγελματισμό σε όλους τους τομείς. Προσπαθούμε να ακούσουμε προσεκτικά το όραμα του καθένα και στη συνέχεια διαμορφώνουμε το κοστολόγιο βάσει των αναγκών του εκάστοτεπελάτη“.

Τέλος, προσπαθούμε να δουλεύουμε με συνεργάτες μικρών επιχειρήσεων για να μπορούμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε τον καθένα ξεχωριστά.

Misirlou Events by Eva Kanad

Misirlou Events by Eva Kanad

Ποια εκδήλωση θα ήθελες να οργανώσεις;

Ιδανικά;;; Θα ακουστεί τρελό το ξέρω. To pride! Θα ήθελα πολύ να δημιουργήσω ένα event που αφορά κοινωνικά ζητήματα

Είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη με ότι υπάρχει εκεί έξω. Θα ήθελα πολύ να είμαι μέλος οποιουδήποτε event έχει να κάνει με βοήθεια ευαισθητοποίηση ενημέρωση του κόσμου. Στο παρελθόν το έχω κάνει εθελοντικά για μια καμπάνια κατά του καρκίνου του μαστού και η χαρά μου ήταν αδιανόητη.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος στον προγραμματισμό του γάμου;

 Τα στάδια είναι πολλά. Εκείνο όμως που απολαμβάνω πάντα είναι το οργανωτικό κομμάτι. Ποιοι είναι οι κατάλληλοι συνεργάτες; Ποιος είναι ο κατάλληλος χώρος κλπ. Και τέλος φυσικά το αγαπημένο μου σημείο είναι αυτό που έχουν πάει όλα βάσει προγράμματος και όλοι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Misirlou Events by Eva Kanad

Δουλεύεις μόνη σου ή έχεις σταθερούς συνεργάτες;

Έχω την ευλογία και τη τιμή να συνεργάζομαι με τους φίλους μου. Οι καλύτεροι μου φίλοι η οικογένεια μου είναι οι άνθρωποι που όταν έρχεται ένα request, το δουλεύουμε πάντα μαζί και καταλήγουμε να δημιουργούμε όμορφα αποτελέσματα παρέα.

Ο ένας είναι ο δημιουργικός γραφίστας μας Δημήτρης Νταούλας που αναλαμβάνει οτιδήποτε έχει να κάνει με το stationery,  ο άλλος είναι ο μοναδικός hair stylist μας Δημήτρης Αναστασιάδης που φροντίζει να είναι όλοι fancy εκείνη την ημέρα και φυσικά το τρίτο μέλος μας που είναι η ασταμάτητη manager της Misirlou Μπάρμπη Τζίμη. Υπάρχουν και κάποια εξαιρετικά παιδιά ακόμη που δουλεύουμε μαζί σε πολύ μεγάλα events.

Τι κάνετε όταν ένα ζευγάρι δεν ξέρει τι είδους γάμο θα επιθυμούσε;

Λίγο πολύ όλοι έχουν φανταστεί την ιδανική μέρα. Αν όμως δεν έχουμε καμία πληροφορία τότε ξεκινάμε και χτίζουμε το project από την αρχή. Προσπαθούμε να συζητήσουμε αρκετά με το ζευγάρι, χωρίς απαραίτητα να συζητάμε για τον γάμο τους. Προσπαθούμε να καταλάβουμε από πολύ μικρές λεπτομέρειες πράγματα που θα τους άρεσαν. Οι απαντήσεις σε όλα αυτά πάντα βρίσκονται στις λεπτομέρειες. Και για εμάς είναι πολύ σημαντικές.

Από τις περισσότερες δουλειές σας, διακρίνω ως επί το πλείστον μία boho chic προσέγγιση. Είναι το στυλ που σας αντιπροσωπεύει ή ασπάζεστε με ευκολία οποιοδήποτε wedding trend;

Σε στυλ γάμων η μεγαλύτερη μας αγάπη είναι το boho chic και αυτό δεν κρύβεται. Παρόλα αυτά η δική μας αδυναμία είναι προσωπική. Διαμορφώνουμε πάντα τον κάθε γάμο ξεχωριστά με βάση τις ανάγκες και το στυλ που αρέσει στους πελάτες μας.

Misirlou Events & Wedding Destinations

Misirlou Events & Wedding Destinations

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές θέμα γάμου/στυλ που επιλέγουν τα ζευγάρια;

 Φέτος η βασικές επιλογές σε στυλ που είδαμε και δουλέψαμε ήταν τα romantic/ bohemian/ modern/ traditional styles. Αντίστοιχα για το καθένα ξεχωριστά επιλέχθηκαν και τα θέματα.

Misirlou Events & Wedding Destinations

Misirlou Events & Wedding Destinations

Πόσο δύσκολο είναι για ένα ζευγάρι που μένει στην Αθήνα να οργανώσει τον γάμο του σε ένα νησί;

 Όχι ότι θέλω να παινέψω τις υπηρεσίες μας, αλλά όπου υπάρχει ένας wedding planner τότε σχεδόν μηδενίζονται τα προβλήματα για το ζευγάρι. Ίσως το μόνο πρόβλημα σε αυτό να είναι η μεταφορά των καλεσμένων που και πάλι αν το αναλάβουμε ως υπηρεσία τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε εκεί.

Υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά από την επιλογή της Αθήνας;

Όλα εξαρτώνται από την επιλογή του νησιού, καθώς το ύφος του γάμου και των καλεσμένων. Υπάρχουν αρκετά σημεία στην Ελλάδα που είναι αρκετά πιο φθηνά από την Αθήνα. Μπορεί βέβαια να κάνεις τον γάμο σου στη πρωτεύουσα και να σου βγει πολύ πιο ακριβός. Όλα είναι πολύ σχετικά.

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί γάμων για ζευγάρια που μένουν στην ηπειρωτική Ελλάδα & ποιους προτείνεις εσύ;

 Οι πιο δημοφιλείς ξέρουμε όλοι πάνω κάτω ποιοι είναι. Φυσικά μιλάω για την Σαντορίνη, την Μύκονο καθώς και τη Ζάκυνθο. Θα μου επιτρέψεις να προτείνω πρώτα από όλα το μαγικό νησί· Τη πανέμορφη Νάξο.

Η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Κώς καθώς και η Φολέγανδρος ανήκουν επίσης στους πιο όμορφους γαμήλιους προορισμούς.

Ποια ήταν η πιο μαγική τοποθεσία που έχετε οργανώσει γάμο; 

Ξέρω πως ακούγομαι γραφική αλλα ειλικρινά θυμάμαι έναν γάμο που είχαμε κάνει σε μια παραλία της Νάξου, στον Άγιο Γεώργιο, στο εστατόριο Ιππόκαμπος. Με ανθοστολισμό απο τη πολύ αγαπημένη μου Anemona και με επιμέλεια φωτογραφίας από τους λατρεμένους μου Above. Δεν ήταν κάτι grande. Ήταν ένα ceremony μόνο με το ζευγάρι. Αλλά ήταν από τα πιο συγκινητικά γεγονότα για εμάς. Το τοπίο, το ηλιοβασίλεμα, η εξυπηρέτηση, καθώς και το πόσο όμορφα δουλέψαμε με όλους θα μου μείνουν αξέχαστα

Misirlou Events by Eva Kanad

Πότε είναι απαραίτητος ένας wedding planner για ένα ζευγάρι;

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που αποφασίζει το ζευγάρι να παντρευτεί. Μπορούμε να γίνουμε φοβερά βοηθητικοί από την πολλή αρχή με διάφορες συμβουλές που δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με εκείνη την ημέρα.

Ποια είναι η συμβουλή σου για τα ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν το 2023; 

Να θυμάστε πως ο γάμος σας οφείλει να είναι απολαυστική διαδικασία από την αρχή εως το τέλος. Να αφησετε το άγχος στην άκρη. Δεν ανήκει σε μια τέτοια στιγμή

Οργανωθείτε από νωρίς για να καταφέρετε να ευχαριστηθείτε το κάθε λεπτό.

Μην προσπαθείτε να ικανοποιήσετε όλους τους άλλους. Σημασία έχει πως εκείνη την ημέρα γιορτάζουμε την αγάπη. Ας της φερθούμε λοιπόν όπως της αρμόζει.

 

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites